luni, 27 august 2007

Tocanita de Gazette 27 august 2007


Hai sa-ncepem cu un motto: cine mai joaca la loto, dupa cum se-mbogatzeste, ori e prost, ori nu gandeste! Tocanitza de gazete!


Triunghiul de gogomani de la OTV, Ogica-Diaconescu-Lazarus, a usurat de bani vreo sase sute si ceva de naivi, scrie editorialistul Evenimentului Zilei, sub titlul Teapa Ogica –OTV.


* Buna ziua, doamnelor si domnilor, sunt Dan Senzatzionescu in direct, inregistrat si-n reluare, preluat de canalul Dan Senzatzionescu Direct, si de alte cateva canale de scurgere, iata o mare frauda la Loto, sentzatzional, doar la noi, colegul nostru Luis Lazarush nu a fost lasat sa-si bage capul in urna cu bile sa le guste sau sa le linga, ramanetzi langa noi, la ZeroTv, urmeaza crima din Primaverii, fiindca nici nu stiti ce pierdetzi!


Trecem la Libertatea din care as vrea sa va recomandam ceva, dar n-avem ce, decat poate fesele celor trei tzoape de pe prima pagina, cu numerele iesite la loto 3 din 69!


Din ziarul Averea aflam ca la concertul sustinut la Arad, solista Jenifer Rush a cerut sa i se dezinfecteze baia!


* Sa traitzi, saru-manushitzele madam, sunt Dorel instalatoru’! Stati linistita, am dezinfectat toileta cu niste votca, ca spirt n-avem! Bine ca n-atz avut concert pe litoral, ca la ce jeg e acolo, nu dezinfectam nici cu bomba atomica! Saru-mana ! Va astept after-party la o tzuica?


Ziarul Adevarul ne informeaza ca politzia si-a suplimentat efectivele pentru prevenirea accidentelor.In traducere: s-a terminat cu concediile, e foamea mare-n gat si-au iesit haiducii cu radarul!


Ne spune Ziarul Gandul ca noul studio de stiri de la ProTv va costa peste shase milioane de euro, deoarece e dotat cu apartura ultrapeformanta!


* Buna seara sunt Andreea Esca si va prezint…alo? Ma aud? Mai, ce se-ntampla acolo, ca nu aud nimic in casca! Domnu’ Gigi ramanetzi pe fir, ca va luam in direct imediat ca de obicei! Ce naiba? Iar se tutu butonu’? Noroc ca n-am cumparat studioul din salariul meu? Ce ma intrebatzi, domnu’ Jiji? Cat am salariul? Pai….

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker