marți, 28 august 2007

Tocanita de Gazete - 28 august 2007


Foaie verde de dolar, cum s-ajung miliardar, sa am nene beneficiu, nu vreau mult. Doar cat Patriciu! Tocanitza de gazette!


Patriciu a incasat pe Rompetrol de trei ori mai mult decat a luat Romania pe Petrom, constata ziarul Gandul.


* Auzi Nutzi, ia suna-l tu pe oligarh, vezi daca n-are nevoie de vapor sa-si transporte banii, draga! Si cheama la Cotroceni grupu’ meu de interese, sa le explic ca banu’ grup se scoate din petrol, nu din asfaltarile alea amarate si enervante, ha, ha…


Ziarul Bursa scrie ca Rusia detzine in sfarsit controlul asupra Romaniei. Pe de alta parte ziarul lui Patriciu, Adevarul anuntza ca rusii au pierdut batalia pentru Rompetrol. Da, si mie mi s-a parut ca astia din Kazahstan sunt un fel de anglo-saxoni, nea Dinule!


Evenimentul Zilie observa ca noua lege a invatzamantului nu mai garanteaza studii superioare gratuite!


* Deci, care-i problema care este,… am pus-o! Trebuie sa-mi cumpar o facultate care n-o am! Io, Marean! Deci mai bine sa-l sun pe Geoana sa mai lase dracu’ mortziunile alea, sau cum le zice, si sa ma bage in Guvern ministru de invatzamant! Ca acolo imi trag io niste facultatzi gratis, pe persoana fizica! Care sunt!


Jurnalul Natzional e de parere ca in Bulgaria pleci cu masina si te intorci pe jos. Jafuri all inclusive! Singura solutzie e clara: sa cumpere nea Dinu Bulgaria asta s-o faca parcare, capisci?


Ziarul Adevarul ne spune ca Viagra poate face barbatzii mai dragostosi!


*Viri, mai lasa naibii pastilele alea, si incalzeste lapticu’ pentru Irinuca! In loc sa iei prostiile alea, mai bine uita-te la reality-show-ul Bahmutzancai, draga! Ca asta vorbeshte intr-un episod mai mult decat am vorbit noi un an intreg! Ia mana de pe mine, n-auzi! Si mi-a zis mama sa ma marit din dragoste, of! Oare Patriciu o fi insurat?

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker