vineri, 31 august 2007

Tocanita de Gazete - 31 august 2007


Foaie verde se usuca, vara iata e pe duca, nu credeam ca o sa vii, chiar de maine, toamna gri! Tocanitza de gazette!


Evenimentul Zilei ne spune ca Elena Basescu vrea sa-i conduca pe juniorii PD.


* Auzi Nutzi, asta mica, nu aia blonda cu gura mare! Unde vrei sa-i conduci tu pe juniorii PD, draga? N-ajunge ca i-am condus eu pe seniori in shantzul guvernarii, exact in bordurile lui Videanu, de nu se mai vede Boc din mormanele de asfalt? Mai bine stii ceva, fata tatii? Ia niste bani si condu-l pe Hrebenciucul tau mic la un film! Da’ sa fie de groaza, sa urle in somn si sa nu doarma ta-su, ha, ha..


Ziarul Ziarul ne informeaza ca de anul viitor scolile vor fi clasificate dupa violentza. Astfel vor fi patru categorii: scoli unde profii pocnesc elevii, scoli in care elevii le-o trag profilor, scoli in care totzi se bat ca chiorii si ultima mare categorie: scolile unde Ministerul Educatziei isi bate joc de invatzamant!


Ziarul Gandul scrie ca spalatorii romani de parbrize au umplut de spume internele italiene. Autoritatzile din Florentza le-au declarat razboi spalatorilor.


* Hauliu pirando, ce-ai facut baragladino? Nu vezi c-ai sapunit pambrizu’ la masina de politzie? Fugi, fa, pana nu-l spalam si pe dinauntru! Fi-tzi-ar scoala aia absolvita in sectoru’ cinci, de n-ai invatzat sa citesti pe capota cuvantu’ ‘’Carabulinerii’’!


Din Jurnalul Natzional aflam ca iaurturile buclucashe de la Danone vor fi distruse! Pacat! Poate se legaliza euthanasia si erau de folos!


Ziarul Click ne anuntza ca gemenele Cheeky Girls si-au pus sani numarul 3, la o clinica de silicoane din Cluj.


* Auzi draga, sunt cam suparata, sa stii! Mai bine mai strangeam niste bani si ne luam sani numarul patru! Ca nu-mi sta deloc bine cu un singur san mare! Tzie itzi convine ca ii ai pe ceilaltzi doi! De fapt ma deranjeaza mai mult ca mi l-au pus chiar pe mijloc!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker