joi, 30 august 2007

Tocanita de Gazete - 30 august 2007


La Steaua care-a rasarit/ e cale-atat de lunga/ ca-n grupe unde a venit/ altzii nu pot s-ajunga! Tocanitza de gazette!


Libertatea transcrie declaratzia marelui necastigator la Loto, Stelian Ogica: va dau banii inapoi pe marele billet! El le promite celor 623 de fraieri, pardon cotizantzi la cooperativa OTV ca va juca la Loto pana va castiga, pentru a le restitui sumele!


* Si marmota, impaturea biletzelele Loto care erau pline de ciocolata! Desi dupa miros, dragi copii, nu semana deloc cu ciocolata! Puah! Miroase a OTV, zise marmota si cazu pe spate lesinata!


Evenimentul Zilie constata ca nici la liceu nu se mai intra cu examen. S-a renuntzat la testele natzionale. Harababura totala in educatzie. Stirea a fost primita cu bucurie in sectorul cinci, ala care tot pica la teste! Care este!


Din Cotidianul citim ca Sfantul Varlaam a fost prilej de campanie electorala. Seful statului si premierul au profitat de numarul mare de credinciosi de la Manastirea Secu.


*Fiilor, dragi electorashi! Pardon, enoriashi! Luatzi aminte de la sfantul Varlaam, sau ma rog, de la prea-cherchelitul Traian si inalt-prea-neclintitul Calin, care se au ca fratzii! Ca Abel si Cain, fiilor!


Ziarul Adevarul observa ca europenii sunt tot mai rai cu strainii. Tziganii, turcii arabii si muncitorii imigrantzi sunt cele mai persecutate categorii din spatziul UE! Mai putzin in Romania, unde paradoxal manelistii ii persecuta pe totzi, cu volumul la maxim!


Ziarul lui Patriciu, incepe o campanie intitulata: Click itzi umple rezervorul. Castigi 65 de mii de litri de combustibil de la Rompetrol.


* Dom’le, bine atzi venit la pompa! Harasho, ca acum suntem bilingvi! Cu ajutorul acestui ziar va umplem imediat rezervorul! Cum? Foarte simplu: il facem palnie si turnam benzina prin el! Davai ziar, davai gaz! Kazmunai gaz!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker