luni, 3 septembrie 2007

Tocanita de Gazette 3 septembrie 2007

Vara n-are nicio vina,/ ca vacantza se termina,/ si concediile-n curand,/ gata, totzi capul la fund! Tocanitza de gazette!

Din Evenimentul zilei citim despre tunul de 320 de milioane de euro, dat de niste smecherasi imobiliari. Cum? Simplu! Au luat strandul Tineretului si vor sa faca acolo birouri!

* Asa, dragi copii, la cursul de inot trebuie sa invatzam astazi cum se face pluta! Va intindetzi pe burtica, aici pe fundatzia blocului, si datzi din piciorushe! Cu grija sa nu va lovitzi in fierul-beton! Buun! Acum sariturile de la trambulina! V-atzi adus de-acasa apa plata?

Ziarul Ziua ne spune ca liberalii nu mai vor tatuc, ci un sef de stat ales de Parlament! Si ca san u ne mai chinuim cu stampila aia, Parlamentul sa fie ales de Guvern, nu?

Cotidianul constata ca 42 de politzisti au mintzit ca sa-si ia case ieftine de la stat!

* Sa traitzi, dom' sef, am adus cererea de repartitzie! Deci subsemnatu' Tuzgureanu, fara mama, fara tata, cinci copii, plus catzel si purcel, solicit mamelor din lumea-ntreaga sa nu lasatzi copii in strada, de dragu' la un barbat! Sa traitzi, am folosit un ton mai poetic, unde va las plicul cu versurile?

Compania de Autostrazi a dat pe consultantza peste 20 de milioane de euro, scrie ziarul Gardianul! Cu banii aia mai bine consultau medical soferii depresivi, care nu mai spera in autostrazi!

Libertatea ne povesteste ca celebrul Cabral va juca in telenovela ''Inima de Tzigan''rolul de bodyguard marocan.

* Dom'le, nu se poate asa ceva, sa vina regizorul aici! Asta-i discriminare pe fatza! Adica eu, Cabral, nu pot sa joc, sa zicem, un rol de doctor suedez blond, cu ochelari, intelectual? Pai chiar asa: paznic african intr-o tziganie de telenovela?

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker