miercuri, 19 septembrie 2007

Tocanita de Gazete 19 septembrie 2007

Pleaca pasarile-n zbor/ Si se duc in tzara lor/Numai una n-are dor/ Cine? Magazin Cocor! Tocanitza de gazette!

Din ziarul Click citim ce zice mama lui Chivu: o vreau nora pe Adelina!

* Buna seara la ''Nora pentru soacra''. Astazi Chivu trebuie sa aleaga dintre Andreea Raicu, Maria Marinescu si Adelina Elisei! Pe toate le-a intalnit la Milano! Nu la Internationale, ci la shopping! Paradoxal insa, niciuna din fete nu o vrea si pe soacra! Asa ca baiatu' se da accidentat si ramane cu mama!

In Gazeta Sporturilor apare astazi talonul concursului Euro-gol. Deci recomandam ziarul selectionerului Hagi. Poate-l pune pe Dica sa razuiasca talonul la Praga!

Ziarul Gandul observa ca Basescu e ingrijorat de scaderea populatziei. El crede ca in doua mii o suta vor mai trai in Romania doar opt virgula sase milioane.

*Auzi Nutzi, mai tzii minte tu sloganul ala haios si aiurea din campanie?''Sa traim bine''! Draga, o sa traim bine, mai ales urmasii celor de la Euroconstruct! Din pacate o sa traim bine, dar putzini, ha, ha…

Romania Libera observa o premiera in justitzia romaneasca: ministrul Chiuariu ar putea fi cercetat penal. Asta ar fi ca si cum Tariceanu ar lasa motocicleta s-ar apuca totusi sa guverneze, ca si cum Nastase s-ar impusca singur la vanatoare, sau ca si cum marinarul Basescu ar bea apa!

Libertatea transcrie declaratzia simpaticului domn Tzantzareanu: ii dau Pamelei Anderson 250 de mii de dolari daca face sex cu mine!

* O my God, mister Mosquitoreanu! Sunteti foarte generos! Ce rugaminte am: din cauza drmului pana la Corbeanca s-ar putea sa intarzii, asa ca putetzi sa incepetzi fara mine! Si inca ceva: va dau eu trei sute de mii, ca sa nu ma mai sunatzi!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker