joi, 6 septembrie 2007

Tocanita de Gazete 6 septembrie 2007

Caldura de asta vara/ Cred ca a fugit din tzara//Statzi asa nu ma mai joc,/ din tricou, sar in cojoc?/ Tocanitza de gazette!

Ziarul Gandul constata ca politzia Capitalei a identificat zonele de risc din infrastructura orasului: 235 de gropi-capcana ii pandesc pe soferi in bulevardele lui Videanu!

* Sa traitzi, agentu' Tuzgureanu raporteaza: dom'le, nu stiu cu ce a asfaltat Videanu asta, da' orasu' e shvaitzer! Plus ca gropile astea au inceput sa faca pui, dom'le! Te feresti sa nu te mushte groapa, si te ataca gropitzele din toate partzile!

Ziarul Clic ni-l arata pe presedintele Rusiei c-o bila bowling in mana si ne informeaza ca Putin e primul jucator de popice al Rusiei. Problema e sa nu-i explodeze bila aia rosie nucleara, ca ne secera si ciocan pe totzi!

Evenimentul Zilei se intreaba pe prima pagina: cand e bine sa-tzi dai copilul la scoala: la 6 sau la 7 ani?

*Deci care-i problema care este? In sectorul cinci care-l am, nu se da copiii la scoala nici la shase, nici la shapte ani! Deci nu se da deloc, deoarece vreau io sa cumpar shcoala pe persoana fizica, care s-o inchiriez sediu la Pesedeu! Deci copiii se da direct la scoala vietzii care-o am!

Din Ziarul Ziarul citim despre boli pe care le potzi depista in oglinda. De exemplu Bassescu , daca s-ar studia putzin in oglinda, ar observa ca are boala pe Patriciu in forma cronica!

Jurnalul Natzional vorbeste despre omul-iepure de laborator.Cercetatorii vor sa creeze embrioni hibrizi intre o celula umana si una de vaca sau iepure!

* Bey hahalerelor de cercetatori, hahalere! Io vreau sa-mi facetzi Mie un embulion d-ala de-al vostru combinatzie intre oameni care sa ma voteze pe mine si niste oi, bey! Sa fie asa ca o turma creatza care se duce la vot behind! Da' sa nu combinatzi si vreun magar cu omu', ca iar ma trezesc cu vreun Meme prin batatura, zdrentzelor!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker