miercuri, 10 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 10 octombrie 2007

Se dau premiile Nobel

Romanii nu iau defel

Cu inventzia de fier:

Carutza cu marsharier!

Tocanitza de gazette!

Ziarul Gandul observa ca, potrivit contabilitatzii, parcarile Dalli din Capitala stau goale!

*Auzi Tantzico, ce scrie la ziar, ca la noi in parcare nu-s masini, draga! Mai facem si noi cateodata un blat cu biletu', da' astia de la contabilitate ori sunt chiori, ori sunt bogatzi rau!

Spune ziarul Adevarul ca postul OTV ramane fara trei ore de emisie, sanctziune de la CNA. Punem pariu ca Diaconescu in timpul pauzei o sa bata toate ratingurile ?

E multzumit Imparatul? Asa suna o discutzie telefonica inregistrata dupa ce Decebal Traian Remes a plecat acasa cu 15 mii euro spaga, scrie Evenimentul Zilei.

* Maria Ta, dacii sunt cata frunza si iarba! Asa ca, decat Dacii, mai bine primitzi spaga un Audi!

Ce va rog eu, marite imparate, cand plecatzi cu caru' roman de la minister, sa inchidetzi bine portbagajul , ca se deshira pe drum caltaboshii!

Ziarul Click a gustat din zacusca pregatita de Bahmutzeanca! Noi va invitam sa vedetzi ce ghiveci a facut domnu' Prigoana in emisiunea Cronica Carcotasilor, de la Prima Tv , in aceasta seara!

Saptamanalul economic Capital apare astazi cu un supliment intitulat Top o suta de companii pentru care sa lucrezi.

*Dorele, ia uite bre, ce cartzulie a aparut: cica sunt o suta de firme la care sa lucrezi! Ia da tu doua borduri aici, sa pun parizeru' pe topu' asta! Ca io astept sa apara editzia a doua: Top o mie de campanii la care sa te prefaci ca lucrezi!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker