joi, 11 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 11 octombrie 2007

Romania, lucru rar,

Vede probe din dosar,

Si vrem la televizoare..

Procese de infierare!

Tocanitza de gazette!

Din Romania Libera citim ca TVR a difuzat imagini cu Remesh primind spaga.

*Stimatzi telespectatori, tocmai ati urmarit emisiunea ''Teleenciclo-prostia'', in care ministrul Remes serveste o cafea, e urmarit de KGB din banii de la buget, si nu se intzelege nimic, fiind film mut! Urmeaza emisiunea ''D'ale lui Hitlerica'', cu arestari gestapoviste si Danutz SRL, in care o persoana fizica, Dan Ioan Popescu devine o firma curata cu ajutorul justitziei! Vizionare scarbita!

Ziarul Gandul publica cel mai bun titlu al zilei: patru virgula cinci milioane de romani obezi la un Nicolaescu foarte slab.. Ce sa-i faci, asa e poporul asta, obisnuit sa inghita de toate!

Libertatea transcribe declaratzia lui Silviu Prigoana, cand acesta a vazut primele poze cu bebelusul: copilul nu seamana cu mine.

* Auzi, Prigonius draga, e foarte greu sa faci un copil cu ochelari si mustatz acare sa semene cu bunicu'-broscoi din cartea ''Vantul prin salcii''. Altu' n-am, daca nu-tzi convine, divortzam!

Din Jurnalul Natzional citim afirmatzia sefului DNA Daniel Morar: presa a inventat caltabosii. Si ce tzi-a sarit mustarul asa, comisare?

Ziarul Adevarul scrie ca Videanu da un rtun imobiliar de o suta de milioane de euro. El vinde sase hectare din terenul fabricii Titan Marmura , situate intr-una din zonele promitzatoare ale Capitalei.

* Dorele, strange bordurili alea, ca s-a taiat macaroana cu afacerea asta! Sefu' vinde maidanu', ca saracu' nici el nu mai poate ajunge la munca din cauza traficului !

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker