marți, 23 octombrie 2007

Tocanita de Gazete - 23 octombrie 2007

Tzara e-n mizerie mare,

Numai crengi zac pe trotuare,

Si-n carutzele shukare,

Mergem la euro parlamentare.

Tocanitza de gazette!

Evenimentul Zilei observa ca si dosarele ‘’Rompetrol’’ si Loteria’’ incep sa se evapore.

* Instantza a decis: dosarul Patriciu- se respinge, dosarul Copos- nu se mai gaseste, dosarul Nastase- se mushamalizeaza, dosarul Dan Ioan Popescu-premiul intai cu coronitza! Sedintza se suspenda! Si acum , dragi colegi judecatori, haidetzi sa impartzim plicurile!

Cotidianul ne spune ca Basescu e presedintele tuturor romanilor. Pedisti. Va doresc succes in alegeri la fel ca oricarui alt partid. Numai ca dumneavoastra vi-l doresc din inima, le-a spus el democratilor. Cum ar veni, de la Traian din inima pentru Euroconstruct, Paco, Dali, Cocosh, Videanu si doamna Cazacu!

Din Libertatea citim ca Elena Udrea a facut senzatzie ieri la prezentarea candidatilor PD pentru Parlamebntul European, unde a purtat haine de doua mii de euro!

* Auzi Nutzi, tu daca ajungi euro-parlamentar, nu te mai scoate nimeni din magazinele occidentale, ha, ha. Si cat stai tu la probat tzoale de firma, barbatu-tau incearca niste centuriste dezbracate!

Ziarul Click continua cu topul Laurei Andreshantz: Cosmin Contra a lins frishca de pe trupul meu, zice ea. Da, ne aducem aminte ca a aparut ulterior c-o urticarie extinsa.

Ziarul Adevarul crede ca foametea bate la usa omenirii . Cresterea demografica accentuata poate provoca o grava criza alimentara in intreaga lume.

* Dorele, ia auzi, bre, vine foamea peste noi! Ia marsh tu la complex si cumpara doua shaorma, patru pet-uri de bericioaca si doua motorole cu votca!Adica nu! Sa nu fim risipitori! Renuntzam la shaorma!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker