joi, 25 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 25 octombrie 2007

La Sevilla este soare,

Iar la noi e tot racoare,

Stam in traffic zgribulitzi,

Si de Jiji mult scarbitzi!

Tocanitza de gazette!

Sub titlul ''poporul la analize'' Evenimentul Zilei pune primul diagnostic: stresul si mincarea ne doboara!

*Stimatzi tovarasi si pretini, m-atzi ciuruit degeaba! Pe vremea inaintarii catre comunism muncipiile erau mai sanatoase: mancare n-aveatzi, iar singurul stress era sa nu va dea in gat tovarasu' Felix sau vreun popa! Acum suportatzi capitalismul multilateral dezvoltat: obez si stresant!

Gardianul scrie ca firmele agreate de Cotroceni se bat pe contracte de deszapezire de peste 100 de milioane de euro. E timpul ca firmele agreate de Taiceanu sa se bate pe contracte de inzapezire!

Ziarul gandul constata ca Europa da anuntz de angajare pentru 20 de milioane de imigrantzi!

* Pardaliane, sa moara pashaportu' meu expirat, daca n-a innebunit Europa! Cica vrea sa angajeze 20 de meleoane de fomishti! Pai nu mai renteaza sa muncim acilea, ca n-ai ce sa ciordeles de la imigrantzi! Mai bine sa shutim anuntzul, mancati-as viza ta expirata!

Romania Libera observa ca Grupul Golden Blitz e campion in afacerea bordurilor. Reabilitarea strazilor a devenit mana cereasca pentru firmele apropiate partidului democrat. Pai ce mai asteptam: de ce nu schimba Basescu numele tzarii in Republica Golden Shlitz Romania?

Din Libertatea aflam ca Ministerul Educatziei le pregateste o surpriza micutzilor: gradinitza va fi obligatorie de la trei ani!

*Buna ziua copii, sunt ministrul Agafitzei! Gata cu copilaritu', totzi scoatetzi o foaie de hartie si scrietzi teorema lui Pitagora! De ce plangetzi? Vretzi sa ajungetzi la scoala si sa nu stitzi cate state sunt in UE?

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker