luni, 22 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 22 octombrie 2007

A-nceput de ieri sa cada,

Cate-un fulg, acum a stat

N-are-a face, s-au blocat

Pe la munte totzi primarii

S-au speriat si s-au culcat!

Tocanitza de gazette!

Evenimentul Zilei observa ca Mitica Dragomir pleaca la PD. El il paraseste pe Vadim si intra in tratative cu democratzii!

*Bey, tzi-ai naibii de simpatici, eu aplic in politica regulile din fotbal! Ma transfer, bey, ca PRM-ul e in ofsaid rau, capitanul echipei s-a accidentat demult, la cap, si in loc sa-l ia echipa medicala, asta face hentz la trusa cu medicamente!

Gardianul ne spune ca pasajul Basarab a ajuns la etapa de supralargire a podului Grozavesti. In traducere asta inseamna supra-ingustarea drumurilor!

Din ziarul Gandul citim ca Marco Belo vrea inapoi tzara pierduta in 1918: casele, padurile, pamanturile si steagul-sunt revendicarile UDMR.

*Alo, domnu' Barco Melo, sau cum va cheama? De la Biroul de Obiecte Pierdute va cautam! Dom'le, in legatura cu reclamatzia dumneavoastra, n-am mai gasit nimic de la 1918, dar va putem da niste case, pamanturi, paduri, cetatzi si steaguri dacice! Un viezure, manz, ceva?

Ziarul Adevarul ne informeaza ca SIF Transilvania vrea sa demoleze zeci de hoteluri vechi de pe litoral. Da' de ce atata vrajba? Oricum o sa le erodeze marea, jegu' si delasarea!

Libertatea ne dezvaluie ca Becali merge la psihiatru.Patronul Stelei a apelat la specialisti ca sa se trateze de nervi.

* Draga domnule, ia sa vedem cum ati mai evoluat de la sedintza trecuta. Ganditzi-va la ceva relaxant, va rog! Mda, nu putetzi sa va ganditzi la nimic! Bun! Sa trecem la obisnuita hipnoza: va rog sa numaratzi oi! Da. Pot sa fie si din PNG!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker