miercuri, 24 octombrie 2007

Tocanita de Gazete - 24 octombrie 2007

Gata lista de partid

Cand votezi orice stupid

Sare Base peste cal

Dar vrem uninominal.

Tocanitza de gazette!

Din Evenimentul Zilei citim parerea lui Florin Calinescu; exista o campanie abil facuta pentru ca Becali sa-si piarda mintzile!

* Bey hahalero care esti hahalera! M-apuca pandaliile la cap cand citesc asta, bey! Pai tu crezi ca iooo , Menumorutul Luminii Stinse de la Sevilla, nu pot sa-mi pierd mintzile si singur? Zdreantzo, problema e : care mintzi, care?

Ziarul Gandul crede ca dupa atatea amenzi aplicate de CAN, OTV ar putea ramane si fara jumatate de licentza!

*Buna seara, stimatzi telespectatori, sunt Dan Senzatzionescu in direct, inregistrat si-n reluare, iata suntem victima invidiilor celorlalte televiziuni pe care le batem la audientza si a CNA-ului care ne-a lasat fara jumatate de licentza, asa ca vom emite, stimatzi telespectatori doar pe jumatate de ecran, ceea ce inseamna ca vom sta si mai inghesuitzi ca pana acum, domnule Lazarush va rog sa va asezatzi pe genunchii mei, ramanetzi pe ZeroTv, fiindca noi stim ce pierdem!

Jurnalul Natzional observa ca zeci de copaci au fost taiatzi pe Bulevardul Poligrafiei pentru un bloc de 29 de etaje. Or veni si vremurile alea cand paritatea va fi de un copac taiat la un an de puscarie pentru cei care elibereaza autorizatiile de taierea ozonului?

Libertatea constata ca Vanghelie e mana-sparta .El a cheltuit trei sute de mii de euro in trei zile ca sa plateasca cazarea si masa pentru 600 de pesedisti la Brasov.

* Deci care-I problema care este? Doar n-o sa manince invitatzii la economatul care-l shmenuiesc? A fost niste bani negri pentru zile albe, care-i tzin io demult dositzi in paginile de la almanahele mele! Doar oamenii mai trebe sa se si relaxeze, nu doar sa fure, nu?

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker