marți, 30 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 30 octombrie 2007

Luna maine se sfarseste

Plugusorul nu porneste

Inca. Scrie insa-n calendar

Vine luna lui brumar!

Tocanitza de gazete!

Evenimentul Zilei constata ca in cartierul Vitan se va construi cel mai mare hotel din Europa: aproape o mie 500 de camere!

*Bey hahalerelor, facetzi voi cel mai mare hotel din Univers, ca daca ajung ioo presedinte, sau macar fuhrer, o sa fac din el Casa Poporului, bey! Si acolo, zdrentzelor, o sa stau ioo, fara Elton, Goianski, Thereau, Hagi sau Lacatush!

Din Click aflam ca primul loc in Top Zece Laura Andresantz e ocupat de Liviu manelistul de la "LA". Cel mai tare barbat din viatza mea, zice Andresantz. Inseamna ca ai trait degeaba draga pana acum!

De pe ultima pagina a ziarului Gandul citim ca Radu Mazare e speriat de pasarile de pe lacul Siutghiol. Primarul vrea sa atace o decizie a Guvernului prin care mediul si speciile de pasari sunt protejate!

* Ce mama naibii protejam atat lebedele astea, sau ce pelicani or fi! Pai din cauza astora eu, primarul Constantzei, zis si Cosa Nostra, nu pot sa iau curbe cu yachtul pe lac! Mereu mi se umple motorul de fulgi! Ia datzi-mi mitraliera aia!

Romania Libera observa ca e mai bine soldat decat capshunar. Tinerii sunt tentatzi sa devina militari profesionisti cu salarii peste medie, credite avantajoase si concedii la pretz redus! Singura diferentza e ca la recoltat capshune nu sari in aer!

Cotidianul ne informeaza despre cea mai mare rusine din istoria sportului romanesc: trei pugilisti care participau la Mondiale au fost prinsi furand maruntzisuri intr-un magazin din Chicago!

*Dom'le, n-am facut nimic, sa moara manusile mele daca te mint! Din cauza ca am tot furat-o ba din crosheuri in barbie, ba din upercuturi in timpla, acum pur si simplu ne tremura mainile pe lucruri. DE-aia vrem sa le ascundem in buzunare! Mainile, frate!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker