vineri, 26 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 26 octombrie 2007

Maine ora se-nnoieste,

Iar romanul se trezeste

Mai tarziu. Dar ce pacat

Tot necivilizat!

Tocanitza de gazette!

Ziarul Gandul ne informeaza ca ziaristii care dau materiale "caltabosh" vor primi 7 ani de inchisoare au decis deputatii.

*Va rugam ridicatzi-va-n picioare, inculpatul acuzat de traffic de droguri, proxenetism, devalizarea bancilor, uz de fals si accidentarea mortala a 5 persoane e condamnat la trei luni de inchisoare! Cu suspendare! Cazul urmator: ziaristul cu filmarea ascunsa- pedeapsa e de ocna pe viatza ! Ba nu, mai bine spanzurati-l!

Din Libertatea citim ca mezina familiei Basescu a fost lasata sa se descurce cu doar 100 de lei pe zi. Elena Basescu s-a plimbat cu autobuzul. Interesant, insa, totzi calatorii erau tunshi regulamentar, aveau ochelari de soare, costum si cravata!

Evenimentul Zilei constata ca zero Tv devine SOV TV. Vantu cumpara OTV cu 20 de milioane de euro!

*Buna seara la o noua editzie a emisiunii Sorin Ovidiu Blandu in direct, inregistrat si-n reluare, sunt Sorin Ovidiu, o am alaturi de mine pe invitata mea permanenta Ioana Maria Vlas si vom dezbate astazi cazul senzatzional al Elodiei: a fost sau nu ucisa din cauza banilor depusi la FNI, stati aproape fiindca noi veghem pentru voi!

Din Ziarul Ziarul aflam ca Teo a semnat cu Antena 1! Ea va avea o emisiune pe acelasi tronson orar cu Marutza de la ProTv! Desi ar fi putut avea o emisiune la concurentza cu Florin Calinescu!

Ziarul Adevarul se intreaba daca Romania a devenit tzinta pentru Iran. George Bush sustzine ca Teheranul construieste rachete care ar putea lovi Romania si Bulgaria.

*Salam Aleicum, ayatollah! Ce facem, luminatzia ta, mai aruncam rachetele spre Romania sau facem economie? Oricum astia isi devasteaza singuri tzara, se fura pe rupte, isi dau in cap, iar razboinicul crestinatatzii e, de fapt, proxenet de cadine! Plus ca mi-e frica romanii sa nu ne fure focosul nuclear din zbor! Merhaba!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker