miercuri, 3 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 3 octombrie 2007

De te iei dupa cioban/ Potzi sa joci mai mult de-un an,/ 12 puncte o sa aduni/ de la casa de nebuni! Tocanitza de gazette!

Ziarul Gandul scrie ca Isarescu si sefii BNR nu si-au actualizat declaratziile de avere de pe site-ul bancii nationale.

* Aoleo, am uitat declaratzia: deci casele cred ca le-am trecut pe toate, terenurile cine mai stie cate sunt, iar bani…pai acu' ce sa fac? Sa stau sa numar toate bancnotele semnate de mine? Are si site-ul asta o limita!

Jurnalul Natzional constata ca Britney Spears ramane fara copii. E a pierdut custodia celor doi copii ai sai. Uite-asa : intai parul, pe-urma copiii, si in final mintzile!

Cu ajutorul unei echipe de specialisti, Evenimentul Zilei ne spune cum va arata centrul Capitalei peste zece ani!

* Dom'le, principala schimbare e ca strazile vor fi mai inalte, deoarece asfaltam intersectziile cu tot cu ambuteiaje! Desi ne-am gandit si la posibilitatea sa punem bordura langa bordura, de la un trotuar la altul!

Din ziarul Click citim ca Gyuri Pascu a parasit grupul Divertis. El vrea sa se dedice proiectelor muzicale si teatrale. Pacat! Probabil i-o fi zis Buzdugan ca-i erodat! Poate intra in grup si colegul lui glumetz, imi scapa numele, daca-l lasa Ileana Pescariu!

Ziarul Ziarul considera ca Oana Zavoranu revolutzioneaza Parlamentul. Ea declara; daca as fi parlamentar nu as chiuli si nu as face x si 0 in sedintze.

*Auzi Pepe, pai daca intru eu in Parlament, draga, n-o sa chiulesc! O sa ma duc la tribuna, sa le zic vreo doua lu' maica-mea si la carcotasi! Plus ca n-o sa doarma nimeni, e suficient sa fredonez ceva! Si nu fac X si 0, ca nu-mi consum eu rujul aiurea!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker