luni, 29 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 29 octombrie 2007

S-a dat ora inapoi

Vine noaptea peste noi

Daca stai mai mult in pat

Te trezesti pe inserat!

Tocanitza de gazette!

Din Evenimentul Zilei citim una tare: politzist beat la volanul masinii-radar! S-a intamplat la Politzia Suceava cu un subofiter prins beat in timpul serviciului!

*Bey, ia trage pe stanga,… dreapta,… trage pe undeva! Ce mama naibii circuli prin localitate cu o viteza negula…nergu…mare rau, bey! Te dai shmecher daca ai cascheta, bey? Nu vezi ca ai nasu' roshu, betzivane? Ia vino-incoace, shmechere care esti! Ah, ia uite eu eram in oglinda retrovizoare, hic!

Ziarul Click considera ca barbatii care conduc cu o mana sunt mai relaxatzi. Bine, nu la noi in traffic, unde celalata mana face gesturi pe geam!

Ziarul Gandul observa ca bucurestenii n-au chef sa mearga cu bicicleta. Desi s-au pus kilometri intregi de piste in centru, acestea sunt circulate mai mult de pietoni si de oameni cu catzei la plimbare!

*Dom'le draga, eu am incercat sa merg cu bicicleta pe pista aia speciala, si uite cum arata: are rotzile opturi-opturi! Pai matale stii cat de greu se urca si se coboara bordurile lui Videanu? Ai vazut pe Discovery muntele Kilimandjaro? E mic copil, nene!

Liberattea ne arunca o stire foarte importanta; Catinca Roman isi pune gene false! Ea e foarte preocupata de cum arata, si-a schimbat coafura, abordand un look a la Victoria Beckham! Ca sa semene cu aia, ar trebui sa-si puna niste gene false lungi pana in pamant, dupa care sa se ascunda!

Romania Libera ne informeaza ca guvernul isi asuma azi raspunderea in fatza Parlamentului pe votul uninominal in trei variante!

* Auzi Nutzi, sa-tzi zic io care sunt alea trei variante, ca tu esti norvegianca si nu intzelegi! Prima varianta e ca alegatorul vine la vot, nu intzelege nimic, dar voteaza cu aia care dau cartofii! Doi: alegatorul vine la vot, stie despre ce e vorba , dar de-al naibii mazgaleste buletinul, ca sa ne enerveze! Si trei: dupa cat ne-am balacarit eu cu Tariceanu, alegatorul alege sa stea acasa! Deci uninominalul e ca: unii vin, altii nu!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker