joi, 18 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 18 octombrie 2007

Tariceanu pe motor,

Da cu tifla la popor,

Ca sa fii mai popular

Ia carutza cu girofar!

Tocanitza de gazette!

Ziarul Gandul vorbeste de licitatii cu circuit inchis. 16 milioane de euro atat au costat deszapezirile pe uscat ale drumarilor prezidentziali.

* Auzi, bai Euroconstruct, lasa naibii sub masa diplomatu' ala cu caltaboshi. Mai bine noteaza adresa asta - Cotroceni numarul 1 - sa descarci basculanta cu shpaga, ha, ha. Si pregateste si-un portbagaj cu rom marinaresc, ca vine iarna!

Romania Libera vorbeste despre ordonantza de urgentza pentru protejarea spatiilor verzi: parcurile au fost salvate dupa trecerea drujbelor! Si in padure, dragi copii, marmota s-a intoxicat cu ciocolata mai expirata, decat guvernarea asta!

Evenimentul Zilei face un reportaj la palatul ministrului-caltabosh, vecinii au scris ''mita'' pe gardul vilei cu patru nivele a lui Remesh!

* Of, Doamne, ca tare greu ii sa fii femeie de servici la Imparatu'! D-apoi m-a certat domnu' ministru ca am sters partzial inscriptzia : ''Caltabosh, spaga si palinca, c-a primit nu vrea s-admita!''. S-a terminat detergentu' exact la ultimele litere:''MITA''!

Ziarul Adevarul constata ca nemtzii sunt satui de Romania. Turistii germani ne-au intors spatele din cauza gunoaielor, a infrastructurii jalnice si a restaurantelor cu igiena precara.. Nu e o idée prea buna sa ne intoarca spatele. Ar putea ramane fara portofel. Alta traditzie romaneasca!

Libertatea transcrie atacul delirant al lui Jiji la adresa Regelui fotbal: Hagi s-a dat la femeile mele.

* Iooo, i-am zis lu' Gica: bai hahalero, itzi dau ce vrei tu: bani, pamanturi, bani, case, bani si …bani numai sa nu te dai la frumoasele mele! Ca pleaca stresate in transhumantza, zdreantzo!

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker