joi, 4 octombrie 2007

Tocanita de Gazete 4 octombrie 2007

Dupa circu' de motziune/ Toata lumea-tzi poate spune/ PSD si cu PD/ tot aceeasi ciorba e! Tocanitza de gazette!

Ziarul Gandul ne spune ca motziunea a picat la 12 voturi, iar Tariceanu a fost salvat de tradatorii din PSD!

* Deci, care-i problema care este, io i-am zis lu' domnu' sef Geoana: daca-i frig si ploua afara, motziunea trece, fiindca nea Nelu nu iese din casa! Da' a fost cald si cand e soare, Iliescu apare, si motziunea moare! Io oricum am vrut sa votez , da' din obisnuitza am plecat cu bilele acasa! Care o am!

Jurnalul Natzional ne spune ca in parcul Bordei vor rasari case de lux, Costanda a castigat procesul cu statul! Cum ar veni n-o sa mai aiba probleme cu banii, ci maxim cu respiratzia, de la atatzia copaci taiatzi!

Romania Libera ne spune ca vom plati taxe pentru centura de Nord a Capitalei, aia care se va construi peste vreo doi ani.

*Buna ziua, domnule sofer, de la administratzia centurii Capialei va deranjam: trebuie sa platitzi taxa de o suta de mii de lei. Si ca sa evitam discutziile va informam ca momentan e o taxa de parcare, dar in viitor va asigur ca pe-aici se va trece! Cam cand americanii o sa colonizeze planeta Marte!

Monica Columbeanu e supara tare. Zice ea ca tata a jignit-o cand s-a maritat cu Iri! Ba nu, draga, tu l-ai jignit cand l-ai luat pe unul mai batran decat taica-tu!

Din Evenimentul Zilei citim un articol interesant despre cresterea in audientza a OTV sau lenea de a gandi. Publicul ZeroTv e batran si dominat de femei!

* Buna seara, sunt Dan Senzatzionescu in direct, inregistrat si-n reluare, iata am reusit sa batem toate televiziunile, si le multzumim pe aceasta cale soacrelor, care obliga toata familia sa se uite la noi, dar urmeaza acum o pauza publicitara la ciorapi groshi de lana si mileuri, dupa care ne intoarcem cu cazul tulburator al disparitziei unui borcan cu muraturi !

Niciun comentariu:

eXTReMe Tracker